e
Banner

Etiketler: omsan logistics



Omsan Logistics ‘enerjisini’ global pazara yayacak



Omsan Logistics, stratejik büyüme alanı olarak belirlediği enerji taşımacılığında, 250’yi aşkın ADR’li araç ve 500’den fazla SRC-5 belgeli sürücüyle müşterileri için çözüm sunuyor. Türkiye’de akaryakıt, LPG ve endüstriyel gaz taşımacılığında ilk 3 firma içinde yer aldıklarını belirten Omsan Logistics Otomotiv ve Enerji Direktörü Kürşad Ünlü, gelecekte de sektöre bu alanda yön vermeye devam edeceklerini ve global pazarda iş hacimlerini artıracaklarını söyledi. 




Omsan Logistics’in tren işletmeciliği hakkı 5 yıl daha uzatıldı



Omsan Logistics’in, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Türkiye’deki ulusal demiryolu hatlarında işletmecilik yapılabilmesine olanak sağlayan Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemi (DEYS) belgesinin süresi 5 yıl daha uzatıldı. Türkiye’nin ilk özel tren işletmecisi unvanına sahip olan Omsan Logistics, ‘yeşil taşımacılık” olarak nitelenen demiryolu taşımacılığında geçen yıl Türkiye’de demiryolu ile gerçekleştirilen taşımalardaki payını yüzde 15’e çıkartarak özel firmalar içinde lider konuma geldi.




Omsan Logistics, Stevie Awards’tan bu yıl da iki ödül aldı


Yayın: 01-09-2023
Kategori: Lojistik

Omsan Logistics, “Lojistik Sektöründe İş Geliştirme Başarısı” kategorisinde, sunduğu “Yeşil ve Entegre Lojistik Hizmetleri” ile Altın ödülün, yarışmanın IBA programında ise “B2B Hizmetler” kategorisinde sunduğu “Multimodal ve Sürdürülebilir Lojistik Çözümleri” ile Gümüş ödülün sahibi oldu.